Meiltä myös rakennuspalvelut ja it-tukipalvelut Kaustisella ja ympäryskunnissa

PJM Monituotanto Ky tarjoaa Kaustisella ja lähialueilla ilmalämpöpumppujen ja energiaturpeen lisäksi myös monipuolisia rakennuspalveluita sekä osaavaa it-tukipalvelua ja tietoliikkene palveluja.

Ilmalämpöpumput kodin viilennykseen ja lämmitykseen ilma-vesilämpöpumput

Ilmalämpöpumpulle viilennät ja lämmität kotisi taloudellisesti ja energiatehokkaasti. Kauttamme saat markkinoiden luotettavimmat laatumerkit kuten Mitsubishi, Panasonic, Gree, Technibel ja Sharp asennuksineen. 

Ammattitaitoista asennus-, huolto ja korjauspalvelua

Teemme kylmälaitteiden, pakastimien, kylmiöiden ja tilasäiliöiden asennukset, huollot ja korjaukset asiantuntevasti. Huolehdimme laitteiden turvallisuudesta ja moitteettomasta toiminnasta. 

Energiaturvetta

Toimitamme energiaturvetta isoimmille lämpö- ja sähkölaitoksille. Lisäksi kauttamme saat myös kuiviketurvetta navetoille ja hevosille.

Luotettavaa remontti- ja rakennuspalvelua

Etsitkö osaavaa ja kokenutta rakennusalan ammattilaista toteuttamaan kaavailemasi rakennusurakan tai vaikkapa keittiöremontin? Ota yhteyttä Kaustisella  ja lähialueella toimivaan ammattilaiseen, jolta onnistuvat erilaiset rakennus- ja remonttityöt niin ulko- kuin sisätiloihinkin.

Meiltä myös kattavaa it-tukipalvelua,tietoliikkenne palvelua

Tarjoamme myös luotettavaa ja monipuolista it-tukipalvelua Kaustisen alueella kotitalouksille. Suoritamme erilaiset tukipalvelut käyttöönotosta ja opastuksesta esimerkiksi virustorjuntajärjestelmien asennuksiin ja oheislaitteiden käyttöönottoihin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tilaa heti tarvitsemasi palvelut luotettavalta toimijalta kilpailukykyisin hinnoin tai kysy lisätietoja. Meihin saat yhteyden puhelimitse, sähköpostilla sekä kätevästi sivuillamme olevalla yhteydenottolomakkeella.